frezen

Deskundige freeswerken voor de verwijdering van boomstronken en wortels

FREZEN TOT WEL EEN HALVE METER IN DE GROND

Krijgt een perceel een nieuwe bestemming, dan volstaat het niet om de bomen te vellen. Ze mogen dan wel gelijkgemaakt zijn met de grond, de boomstronken zitten nog onder het maaiveld. En wortels en uitlopers kunnen dus blijven groeien. Van Bruwaene-Kindt heeft professionele freesmachines in huis om boomstronken oordeelkundig te verwijderen. Hoe groot ze ook zijn of hoe hard de betreffende houtsoort ook is. Het zijn enorm krachtige machines die de stronken tot fijne houtschilfers vermalen. En die worden in één beweging onder de bodem vermengd.

Doorgaans wordt het terrein gefreesd tot op een diepte van 40 à 50 cm. Maar met hun ervaring en kennis van bomen weten onze specialisten precies hoe diep zij moeten frezen. Zulk een ingrijpende tussenkomst met een van onze stronkenfrezen garandeert in elk geval dat de wortels niet verder zullen uitlopen. Pas als het terrein helemaal vrij van stronken is, is de job van Van Bruwaene-Kindt ook af.
Vervolgens kan het perceel geëffend worden door de vrijgekomen ruimte op te vullen met aanvulgrond of teelaarde. Afhankelijk van welke bestemming het terrein krijgt.

Grondfrezen Lichtervelde
press to zoom
Grondfrezen Lichtervelde
press to zoom
Grondfrezen Lichtervelde
press to zoom
Grondfrezen Lichtervelde
press to zoom
Grondfrezen Lichtervelde
press to zoom
Stronkfrees
press to zoom
1/1

BENT U OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONAL VOOR HET UITFREZEN VAN BOOMSTRONKEN?

Vraag het aan Van Bruwaene-Kindt in West-Vlaanderen.

Met ons performant materiaal is dat zo gebeurd, eender waar in België.